Straalzenders

Wanneer het niet mogelijk is om bekabelde verbinding te gebruiken met onze camera’s maken wij gebruik van onze speciale techniek! Door gebruik te maken van speciale zenders kunnen wij netwerk, audio en video draadloos door de lucht stralen. Een straalzender noemen ze ook wel een “Point 2 Point“ verbinding. Door gericht een verbinding op te zetten kunnen niet alleen hoge snelheden, maar ook lange afstanden worden behaald. Ideaal om in te zetten voor bijvoorbeeld camerabewaking, WiFi, internet, kassa koppelingen, kaartverkoop, scanners, en/of toegangscontrole.

Indicatie van de verbinding

De daadwerkelijk geteste behaalde snelheid was 180Mbit met pieken van 300mbit. Een ping van 2 ms en een internet glasvezel 50/50 verbinding welke enkele uren achter elkaar +- 45/40 haalde. Dit was op een afstand van 1,2 KM ( 1200 meter ) met een Point 2 Point verbinding.

Draadloze wifi / Draadloze camera’s huren
Huren van bewakingscamera’s kan draadloos en bekabeld, zelfs een combinatie van deze twee is geen probleem. Ideaal voor als je snel en gemakkelijk een professionele bewaking en beveiligingsinstallatie wenst voor korte/lange duur zonder te hoeven kopen.

Sinds 1999 leveren, onderhouden en bieden wij bewaking oplossingen aan en mogen wij ons specialist op het gebied van camera’s noemen. Huren van bewakingscamera’s is voordeliger dan kopen, maar kan ook voor rust zorgen; immers hoeft u zich niet druk te maken over de installatie, de werking en of storingen.

Huren van een straal verbinding
Snel een tijdelijke netwerk verbinding nodig? Zo kunt u een netwerk en/of internet verbinding koppelen aan uw nieuwe locatie, camera, netwerk, internet. Dat kan door middel van een p2p straal verbinding met snelheden tot zelfs 1.000 Mbit.

Huren van een straal verbinding hoeft niet duur te zijn, huren is juist voordeliger dan kopen en snel geleverd met installatie door onze monteurs – zo heeft u er zelf geen omkijken naar.

Kopen van een snelle draadloze verbinding
Los van huur zijn onze netwerksystemen ook te koop. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld campings, grote bedrijventerreinen, bouwplaatsen, scholen of andere locaties waar een WiFi netwerk met hoge snelheid nodig zou zijn.

Het mooie van het door ons door-ontwikkelde en geleverde systeem is dat het schaalbaar en uitbreidbaar is. Heeft u ergens meer bereik nodig dan is het simpelweg bijplaatsen van een extra zender de oplossing.

Straal en netwerk verbindingen – ook zonder stroomvoorziening aanwezig is
Ook als er op locatie geen stroomvoorziening is kunnen wij door middel van zonne-energie of wind-energie hiervoor een oplossing in vinden. Dit kan ook een handige oplossing zijn in het geval van een tussenstation oplossing.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor Security Rental
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Creatieve oplossingen
Gratis advies