Mobiele camerapaal op zon energie

Onze unieke mobiele energie neutrale mobiele camerapaal is voor alle doeleinden geschikt of het nu gaat om een evenement voor meerdere dagen, of een gemeentelijke project waarbij een straat voorzien moet worden van bewakingscamera’s. Camerabewaking is belangrijk zeker als het gaat om de veiligheid van personen of gebieden waar er een risico dreiging is.

 

 

Mobiele bewakingscamera’s zijn populair de kunst is echter een goede balans te vinden in beeld kwaliteit en materiaal gebruik. Een mooie bewakingscamera heeft normaal gezien ook een hoge stroom behoefte wij hebben hier een zeer goede balans in kunnen vinden zonder mindere kwaliteit te hoeven leveren hiervoor.

Alle beelden zijn standaard 25FPS en minimaal 1080P HD beeld kwaliteit, iets dat uniek kan worden genoemd. Maar nog mooier is de techniek er achter, zo kunnen we tot 64 palen aan elkaar koppelen zodat het een groot netwerk kan worden, en kan de paal worden uitgebreid met bezoekers tellers, WIFI voor bezoekers, en zelfs een oplader voor elektrische fietsen welke tijdens het opladen worden gefilmd / beveiligd worden.

 

De paal is door ons in alle kleuren en huisstijlen leverbaar, zo kan het logo en kleuren gebruik van uw bedrijf hierin worden meegenomen om het passend te maken bij de omgeving en het gebruik hiervan. De paal kunnen we ankeren in de grond
maar ook mobiel beschikbaar maken zodat het makkelijk te verplaatsen is.

 

Tijdens een evenement en of risico wedstrijd kan camerabewaking een redmiddel zijn om de vergunning te verkrijgen maar ook om de beveiliging uit te kunnen rusten met een middel dat bewijslast kan aanleveren en kan voorzien in informatie voorziening.

Het mooie van onze palen is dat de paal zelf voorzien is van een CHIP die in verbinding staat met de mobiele meldkamer welke u los kan bij bestellen/huren en kan dienen als een mobiele optie om te voorzien in een meldkamer behoefte. De mobiele meldkamer welke gekoppeld is aan de camera’s kan tot 248 camera’s zowel bekabeld als draadloos 3G als 4G , Glas en overige.

 

Transport schade, en problemen met laden en lossen van leveranciers maar zeker ook van personeel op de locatie zelf is een grote schadepost voor veel klanten van ons. De mobiele bewakingcamera’s kunnen voorzien in de bewijslast die nodig is om de schade te kunnen verhalen op de juiste persoon.

De mobiele meldkamer voor camerabewaking verhuur is een flexibele optie om een bewakingscamera SET te kunnen bedienen en beheren. Camerabewaking is veelal het middel tegen criminaliteit.

Mobiele Camera, Mobiele Camera Beveiliging, Camera Installatie voor evenementen, draadloze camera huren, huren IP Camera, stad camera, gemeente camera, camera evenementen, beveiliging van terrein, bewakingscamera huren, huren camerabeveiliging, camerabeveiliging huren, huren camerabeveiliging, camerabeveiliging huren, werfbeveiliging, tijdelijke camerabewaking, camerabewaking op evenementen, tijdelijke camerabewaking huren, camerabewaking verhuur, evenementen beveiliging, evenementenbeveiliging, mobiele meldkamer, axis camera huren, festival beveiliging, camera bewaking huren, camerabewaking huren, cameratoezicht huren, beveiligging huren, ip camera huren, beurzen, draadloos, IP, verhuren, huren, camera

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor Security Rental
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Creatieve oplossingen
Gratis advies