Cameratoezicht olympisch stadion Amsterdam tijdens voetbal wedstrijd

Tijdens de voetbal wedstrijd JOS – Ajax in het olympisch stadion Amsterdam hebben wij de camerabewaking mogen verzorgen voor cameratoezicht. De camera’s zijn aangesloten op ons systeem welke wij compleet met mobiele meldkamer leveren.

De meldkamer heeft de mogelijkheid om meerdere monitoren aan te kunnen sluiten en zou indien gewenst door twee personen kunnen worden bediend. Het systeem is tevens voorzien van
tijd registratie en screenshot registratie systeem om gezichten kentekens of auto’s snel te kunnen opslaan.

Alle beelden worden opgenomen in de hoogst mogelijke beeld resolutie dit is dan ook echt haar scherp te noemen en volledig vloeiend met 25fps wat ook extreem te noemen is. De beelden van deze set te koppelen aan meerdere opname systemen en schermen van onze uitrusting waardoor de politie, en of CP deze ook kunnen uitlezen indien nodig en gewenst.

 

In deze opstelling is er gekozen voor 1X een grote LCD monitor 32″en 2X 17″ aan de zijkanten dit kan uitgebreid worden naar 4X 32″ maatvoering in deze setup. De beelden worden automatisch 24/7 opgenomen op de server, welke plaats heeft voor 64 camera aansluitingen in hoogste beeld resolutie en tevens in 25fps. Totaal is de bandbreedte 4X 380mbit beschikbaar in het netwerk dat wij mobiel leveren maar gebruiken we slechts een gedeelte hiervan.

Een tijdelijke camerabewaking oplossing is populair, zowel de bouw, als evenementen organisaties kiezen er steeds vaker voor. Het is flexibel, kostenbesparende en kan overal worden ingezet.

 

Huur en verhuur van Camera Beveiliging

Kijk live vanuit onze mobiele meldkamer via 3G/4G, WiFi of uw eigen netwerk en internet. Security Rental maakt alles mogelijk. Huren van mobiel cameratoezicht voor de beveiliging van een evenement is van bijna onmisbare waarde. Zoals waargenomen wordt het verwelkomt door het personeel en andere leveranciers. Opgenomen beelden worden vaak gebruikt voor juridisch bewijs om eventuele dader te kunnen identificeren.

MOBIELE bewakingscamera?
Zeker geen slecht idee als u bedenkt dat het is opgenomen is in de aanvraag voor de vergunning. Sterker nog, dit is al verplicht in veel gemeentes.

 

CCTV-camera’s werken voor de beveiliging:
– Afbeeldingen beschikbaar voor politie en veiligheid;
– Overzicht van de foto’s voor de organisatie;
– Dienst regelings planningssystemen / Stage overzicht;
– Zekerheid voor goederen in de ruimten;
– Overzicht op toegang;
– Beveiligde kassa / kassiers.

Benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie op 0031 (0) 36 52 90 007.
Security Rental biedt verschillende configuraties voor grote en kleine -, en voor korte en voor langere huurperiodes.

Zeer betaalbaar en flexibel, een aantal van onze mobiele camera systemen zijn geschikt om te worden geïnstalleerd door u zelf. Als u kiest voor het gemak, dan kunt u het laten bezorgen, en alle bouw en demontage door onze technici laten doen.

Zenderwagen camerabewaking

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor Security Rental
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Creatieve oplossingen
Gratis advies