Rellen bij voetbalwedstrijd wateringen

Het eerste elftal van KMD (Klein Maar Dapper) speelde zaterdagmiddag tegen Duindorp SV uit Den Haag. Duindorp kwam in de loop van de wedstrijd op een 0-2 voorsprong, maar KMD maakte in de 9e minuut van de blessuretijd alsnog de 3-2.

Volgens Verschoor, die grensrechter was, was het een aardige en sportieve wedstrijd. ,,Maar na het laatste fluitsignaal ging de keeper van Duindorp verhaal halen bij iemand op ons terras, omdat er tijdens de wedstrijd dingen naar hem zouden zijn geroepen. Dat escaleerde”, aldus Verschoor. Volgens de KMD-voorzitter werd het opstootje ,,vrij snel in de kiem gesmoord”, maar was het wel zo heftig dat de club de politie belde. Er zouden ,,10 tot 20” mensen bij betrokken zijn geweest.

Huur en verhuur van Camera Beveiliging

Kijk live vanuit onze mobiele meldkamer via 3G/4G, WiFi of uw eigen netwerk en internet. Security Rental maakt alles mogelijk. Huren van mobiel cameratoezicht voor de beveiliging van een evenement is van bijna onmisbare waarde. Zoals waargenomen wordt het verwelkomt door het personeel en andere leveranciers. Opgenomen beelden worden vaak gebruikt voor juridisch bewijs om eventuele dader te kunnen identificeren.

MOBIELE bewakingscamera?
Zeker geen slecht idee als u bedenkt dat het is opgenomen is in de aanvraag voor de vergunning. Sterker nog, dit is al verplicht in veel gemeentes.

CCTV-camera’s werken voor de beveiliging:
– Afbeeldingen beschikbaar voor politie en veiligheid;
– Overzicht van de foto’s voor de organisatie;
– Dienst regelings planningssystemen / Stage overzicht;
– Zekerheid voor goederen in de ruimten;
– Overzicht op toegang;
– Beveiligde kassa / kassiers.

Benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie op 0031 (0) 36 52 90 007.
Security Rental biedt verschillende configuraties voor grote en kleine -, en voor korte en voor langere huurperiodes.

Zeer betaalbaar en flexibel, een aantal van onze mobiele camera systemen zijn geschikt om te worden geïnstalleerd door u zelf. Als u kiest voor het gemak, dan kunt u het laten bezorgen, en alle bouw en demontage door onze technici laten doen.

Zenderwagen camerabewaking

 

De mobiele camerapaal welke overal inzetbaar is

De mobielecamera paal zoals wij deze leveren en verhuren is uniek te noemen. De beeldkwaliteit alleen al is uniek; dit hebben we al reeds bewezen op de grote evenementen welke gebruik maken van onze techniek [ Ajax, TT-Assen, Dance Valley e.t.c ], maar ook het feit dat de camera’s zowel lokaal als remote opnames maken in volledige FULL HD beeldkwaliteit vloeiend met minimaal 25 frames per seconde !!!

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor Security Rental
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Creatieve oplossingen

Recent nieuws

Gratis advies