Haatimams naar Rijswijk voor groot ‘jihadgala’

Tijdelijke camerabewaking kan soms nodig zijn ? in veel gevallen is het nodig voor de veiligheid van personeel, bezoekers, maar ook voor het rustig laten verlopen van een gelegenheid. Zo ook bij een bijeenkomst als deze in Rijswijk, het is in een dergelijk situatie goed om alles met meerdere ogen te kunnen bekijken om snel in te kunnen grijpen als de situatie uit de hand kan gaan lopen.

Tijdelijke camerabewaking inhuren met mobiele meldkamer, kan in veel gevallen zelfs goedkoper zijn dan het inhuren van 2 beveiligers de kosten zullen het veelal niet zijn die het doen tegenhouden.

De schrik zit er danig in na het drama van dit weekeinde in Kopenhagen waar een  jonge Deen, aangespoord door de aanslagen in Parijs, dood en verderf zaaide.

De komst van de haatimams zou moeten worden verboden, zo vinden tegenstanders en ook in de politiek kraait het oproer. De VVD vindt dat het kabinet snel moet ingrijpen en dat het buitenlandse haatimams uit ons land moet weren.  Voor de organisatoren van de bijeenkomst zou straf moeten volgen.

VVD-Kamerlid Azmani vindt het risico voor de openbare orde en veiligheid te groot als het evenement in Rijswijk doorgaat. „Bovendien zijn dit mensen die intolerantie prediken. Die moeten we in ons land geen podium bieden.” De aanslagen in Kopenhagen onderstrepen dit, vindt Azmani.

Het VVD-Kamerlid wil dat staatssecretaris Teeven (Veiligheid en Justitie) de haatimams de toegang tot het land weigert, bijvoorbeeld door ze geen visum te geven. Hij vraagt zich ook af of er andere mogelijkheden zijn om het extremistische evenement te dwarsbomen.

Terroristen dreiging en aanslagen risico beveiliging

Hoe groot is de dreiging van terrorisme en hoe kan je als stad of organisatie jezelf beter beveiligen. Door gebruik te maken van diverse moderne middelen welke zorgen voor orde en veiligheid kan je crowd control beter inzetten en gebruik maken van overzicht en orde.

 

Camerabewaking zijn de extra ogen die voor u het werk doen, samen met de beveiliging denken de camera’s mee. Overzicht is orde en dat is in veel gevallen handig en zelfs noodzakelijk.

Niet overal zijn camera’s het is dan ook wel eens nodig extra camera’s te plaatsen op plekken waar je op dat moment een extra bewakingscamera zou willen inhuren. Wij bieden een flexibele oplossing voor het tijdelijk inzetten van camerabewaking of het nu gaat om 1 of om 50 camera’s met of zonder mobiele meldkamer en standaard met 30 dagen beeldopname, zelfs als er geen stroom aanwezig is kunnen wij dit voorzien.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor Security Rental
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Creatieve oplossingen

Recent nieuws

Gratis advies