Cameratoezicht verplicht in rotterdam bij evenementen

In Rotterdam is een begin gemaakt om op bepaalde evenementen cameratoezicht verplicht te stellen, De verwachting is dat niet alleen Rotterdam maar ook andere gemeentes hierop vanzelf zullen volgen. Onze mobiele camera palen, zenders en mobiele camerabewaking post kunnen hier zeer zeker een ondersteuning voor zijn welke uiterst betaalbaar is.

Verbindingen
Door gebruik te maken van speciale zendmasten kunnen wij de camera’s op de evenemententerreinen onderling aan elkaar koppelen en zullen de camera’s met elkaar informatie uitwisselen. In de mobiele posten kunnen de beelden live worden bekeken op HD beeld kwaliteit formaat maar ook kunnen de beelden met een muisklik worden opgeslagen en of door worden gezonden. 3G , 4G , GPRS, WIFI , Straal zender, Schotel verbinding Alles is mogelijk en bespreekbaar, zoals ieder evenement is het maatwerk maar is het uitgangs punt het zelfde, rust en veiligheid. Veel klanten noemen dit een BLACKBOX camera toezicht systeem omdat het ziet en kan registreren zonder dat de bezoekers hier last van ondervinden.

Mobiele Post Unit
Mobiele camera post voor cameratoezicht tijdens evenementen Onze mobiele camera post unit kan u binnen een paar minuten operationeel hebben, door ons is aan alles gedacht zodat het voor u makkelijk in gebruik is heeft u toch liever een medewerker van ons achter de schermen ? Dat is natuurlijk geen probleem, wij kunnen een medewerker achterlaten die continue de beelden in de gaten houdt en desnoods ook informatie kan doorgeven aan de beveiliging / toezichthouders.

Tijdelijke beveiliging camera’s inhuren ?
Het gemak van huren is zeker bij ons te merken, we denken dan ook graag met onze klanten mee.. speciale wensen en op maat gemaakte oplossingen zijn juist de momenten dat we nog harder zullen werken. Onze passie voor camera’s is duidelijk te zien en brengen we ook graag over zo is ons geen klus te groot of te gek, bestaat iets niet ? Dan maken we het gewoon !

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor Security Rental
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Creatieve oplossingen

Recent nieuws

Gratis advies