Tijdelijke cameras voor AZC Asielzoekers centrum huren

Tijdelijk extra beveiliging nodig ? het huren van bewakingcamera’s kan een uitkomt zijn. Wij hebben complete mobiele meldkamers, camera’s en beveiliging oplossingen in minimaal HD beeld kwaliteit. Haarscherp personen herkennen en registreren. Uitgebreide software en begeleiding vanuit ons bedrijf. Meer dan 600 camera’s direct in de verhuur beschikbaar.

 

Het huren van camera’s t.b.v een AZC centrum is populair als oplossing voor het beheren en het organiseren van grote groepen mensen. Wij leveren de gehele camera bewaking oplossing op maat en naar wens zodat het past bij de situatie. Indien de situatie zal veranderen of de camera plekken anders zouden moeten worden dan is het voor ons een makkelijke switch immers is ons systeem uiterst flexibel en modulair inzetbaar.

Met de problemen op de AZC centra’s op dit moment is er een run op beveiliging oplossingen. Vechtpartijen,  roof , en geen orde op zaken op de AZC centra’s is behoefte aan controle en beheren van mensen massa’s. Een Camera kan hier niet alleen aan bijdragen maar ook zorgen dat alles op beeld staat en als bewijs tijdens een gesprek kan worden gebruikt. Een bewakingscamera systeem is het ultieme middel om grote groepen mensen te bewaken, en te beheren.

Met een hoop onvrede en boosheid van mensen buiten het AZC centrum, maar ook onbegrip en onvrede vanuit het AZC zelf. De personen welke net in Nederland aankomen moeten zich veelal aanpassen aan nieuwe regels en normen en waardes en niet altijd is dat makkelijk.

In Almere hebben ze te maken gehad met een verkrachting door 3 personen in een AZC, En in vele andere plekken in het land overlast van aanhoudende vechtpartijen.

Controle houden is de key van een juiste aanpak, een camera systeem houd de wacht.

 

“We vangen nu al bijna 30.000 mensen op. Maar er komen er 1.800 per week nieuw binnen. Daar kun je elke week drie reguliere opvangcentra mee vullen.  Het is heel urgent om nieuwe te openen”, zegt Bakker  donderdag 3 september in het Algemeen Dagblad.

Volgens Bakker bieden gemeenten nu ook uit zichzelf aan om nieuwe opvanglocaties  te openen. “Daar zijn wij uiteraard blij mee. Deze hoge instroom is een uniek probleem.  Een probleem van de hele maatschappij. We hebben nu zeventig locaties. En we spreken nog met 120 gemeenten. Ik blijf een dringende oproep doen aan gemeenten om hun verantwoordelijkheid te nemen.”

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor Security Rental
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Creatieve oplossingen

Recent nieuws

Gratis advies